Klinikken

Slide4_DSC3807

Mo Dyreklinikk AS åpnet i 2004 og er en ny og moderne smådyrsklinikk i lyse, trivelige lokaler. Klinikkbygget er 380m² og spesialinnredet med nytt moderne utstyr. Tre veterinærer og tre dyrepleiere er tilknyttet klinikken. Vi har også en fysioterapeut/osteopat som tar behandlinger ved behov.  Vår daglig leder og veterinæransvarlig er Marte Grotnes.

Målet vårt er å kunne yte vårt ytterste for hver pasient og dens eier i trygge omgivelser. Vi har satset på høy faglig kompetanse gjennom kursing, og har investert i nytt moderne utstyr for å kunne tilby den beste behandling for deg og ditt kjæledyr.

Venterom og salg av for

Venterommet vårt er stort og romslig slik at hunde- og kattepasienter kan holdes adskilte. Meld deg i resepsjonen når du møter til time.

Vi forhandler fôr fra Hill's, Royal Canin, Oxbow , Vom & Hundemat og  Eukanuba. Våre ansatte har også den nødvendige kompetanse for å kunne velge rett fôr for nettopp ditt dyr. Spør oss om bonuskort eller oppdretteravtaler.

I tillegg har vi salg av forskjellige helse- og dyreartikler.

Vi tar kun imot kontant betaling.  Det vil si at vi ikke skrive ut faktura. Vi kan derimot være behjelpelig med å søke om gratis betalingsutsettelse i 6 mnd  gjennom Resursbank. Dersom dyret er forsikret gjennom Agria eller Gjensidige kan vi gjøre direkteoppgjør slik at kunden kun betaler egenandelen til oss.

_DSC3860

Undersøkelsesrom

Vi har to undersøkelsesrom som begge er innredet med heve-senke bord for å minske belastning på ryggen ved løfting av pasientene. I undersøkelsesrommene forgår kliniske undersøkelser og enkle behandlinger. Dersom vi må gjøre større inngrep eller  medisinske utredninger tas dyret inn på behandlingsrom eller på oppstalling i klinikken.

Laboratorium

Vi har også eget laboratorium hvor vi blant annet analyserer hud-, blod- og urinprøver, slik at man slipper å vente så lenge på svarresultatet før en behandling kan starte. Enkelte prøver må vi sende til laboratorie i Oslo, Tyskland eller England.

 _DSC3816

Tannbehandling

Tannsteinfjerning utføres ved hjelp av ultralyd, men vi kan også tilby mer omfattende tannbehandling ved hjelp av vår tannbehandlingsmaskin. Vi har også tannrøntgen som ofte må benyttes dersom det oppstår skader på tennene.

dental x-ray

Røntgen

Klinikken er utstyrt med et topp moderne røntgenrom. Røntgenapparatat vårt er nytt og høyfrekvent slik at pasienten ved f.eks. HD- og AD- røntgen blir utsatt for en minst mulig stråledose.

Slide1_DSC3466

Ultralyd

Ultralyd benytter vi bl.a. til drektighetsundersøkelse fra ca 30 dager i drektigheten (hund). Vi utfører også ultralyd av buk og hjerte.

_DSC3590

Kirurgi

Operasjonsrommet er utstyrt med gass-anestesi, noe som gjør anestesien sikrere og gir en raskere oppvåkning. I tillegg har vi også kapnograf som forteller pasientens O2- og CO2 mengde i blodet, hjerte og puste-frekvens gjennom hele anestesien. Det er oppvarmet operasjonsbord for å hindre at pasienten blir nedkjølt under operasjonen. Her gjør vi alt fra enkle rutineinngrep som kastreringer til mer avanserte kirurgiske inngrep som for eksempel beinkirurgi og bløtvevsoperasjoner.

_DSC3511