Butikk og resepsjon

 

Butikken
Vi forhandler pleieprodukter, kattesand og diverse utstyr fra Buster, Dogman, Hunter, ManMat m.flere. Vi selger fôr fra Hills - Royal Canin - Virbac - Farmina - Vom Hundemat - Acana - Dyrisk - Morene - Provit


Vi kan tilby en rekke rabattordninger og lojalitetsavtaler. Vi har egen sponsoravtale med Rana Jeger og Fiskeforening.

Resepsjonen
Vi har kun timebestilling. Vi besvarer telefonen fra man-fre kl 08:45- 16:00. Bestill time på telefon, epost eller online.

Passutstedelse og/eller behandling mot revens lille bendelorm (Echinococcus multiocularis) gjøres på drop-in.

Akutte pasienter tar vi selvsagt imot uten timebestilling. En av våre veterinærer vil avgjøre om tilstanden krever akutt behandling, og dermed mulighet for akutt-time samme dag.


Vi tar imot kontant betaling, bankkort, kredittkort og Vipps (542469). Vi gir ikke faktura, men tilbyr løsning via Resurs Bank.

Les mer

Vi har timebestilling for de fleste typer konsultasjoner. Da unngår vi lang ventetid på venterommet, og unødig stress for dyret, og kan i tillegg gi deg og ditt kjæledyr maksimal service og oppmerksomhet når du først er kommet til konsultasjon hos oss.

For at alle kunder og dyr skal føle seg trygg når de kommer på besøk hos oss, ber vi om at kjæledyrene holdes i bånd eller egnet bur inne på klinikken. Husk at her kan hunder, katter, ildere, kaniner og andre arter møte samtidig på venterommet. Noen av de ventende kan være redd og nervøs i denne situasjonen. Vi håper at kundene våre respekterer dette sikkerhetstiltaket.

Vi har lunsjpause mellom kl. 12:00 og 12:30, og besvarer da dessverre ikke telefonen.

Behandling mot revens lille bendelorm    (Echinococcus mulitocularis)
Hunder og katter kan være bærere av parasitten. Parasitten er ufarlig for dyr, men kan i verste fall være dødelig for mennesker. Parasitten kan ikke smitte mellom mennesker. For alle som reiser med hund inn til Norge er det lovpålagt med korrekt behandling.

Behandlingen må utføres hos veterinær og attesteres i gyldig pass. I henhold til regler satt av statens legemiddelverk er det ikke tillatt å behandle med preparater innført fra utlandet .

Hunder (også valper) skal ha behandling hos veterinær 24-120 timer, dvs. minst 1 og maks 5 døgn, INNEN ankomst til Norge. Denne behandlingen må skje FØR grensepassering til Norge, og man må unngå smittefare til man krysser grensen.
Alternativt til dette kan du behandle hunden løpende med maksimum 28 dagers mellomrom , og innenfor klokkeslettet for forrige behandling. For hunder som skal oppholde seg kortere enn 5 dager i utlandet må det da utføres 2 behandlinger i Norge før avreise, og det må gå minst 24 timer mellom behandlingene.
Les mer om reise med kjæredyr her!
Reiser du ofte over grensen? Les her om regelen!

 

Hva tilbyr butikken?
• Gratis valpe -og kattungepakker
• Oppdretteravtaler • Lojalitetsavtaler
• Smaksgarantier • Tilbudskampanjer

Vi hjelper deg å finne det riktige produktet, uansett om det gjelder fôr eller andre salgsvarer. Spør vårt personale om du ikke finner det du er på jakt etter. I noen tilfeller kan vi bestille det inn til deg. Når varen er ankommet tar vi kontakt på telefon. Ved bestilling av svært spesielle varer og dietter til deg som enkeltkunde må vi i en del tilfeller be om forhåndsbetaling.

Rana Jeger og Fiskeforening
Vi har egen sponsoravtale med RJFF.
Man må kunne framvise gyldig medlemskort på forespørsel for å kunne benytte seg av våre rabattordninger. Medlemmer får kjøpe Hills fôr til 30 % rabatt (medlemmer må opplyse om deres medlemskap i resepsjonen før behandling).

Hva gjør du når du møter til time hos oss?
1) Henvend deg i resepsjonen ved ankomst slik at vi får registrert deg og ditt kjæledyr.
2) For pasienter som legges inn for dagen må eier signere et innleggelsesskjema for den aktuelle undersøkelsen/behandlingen.
3) Ved mistanke om smittsomme sykdommer (eks. diarè, kennelhoste, lus) ber vi om at eier registrerer seg mens dyret venter i bilen.
MRSA: opplys oss på telefon ved timebestilling dersom du har dyr som er multiresistent mot antibakterielle midler. Da kan vi ta de rette forhåndsreglene før dyret kommer inn til klinikken.