Poliklinikk

Vi har timebestilling ved alle polikliniske timer. Da unngår vi store forsinkelser og lang ventetid på venterommet. Vi oppnår trygge og rolige rammer for pasienten, samtidig som vi kan gi vår fulle oppmerksomhet til deg og ditt kjæledyr. Timebestilling kan gjøres via telefon, epost, internettet og her.

Vi utfører alle ordinære helsetjenester.
• Vaksinasjoner med generell helsekontroll på hund, katt og ilder • Helseattester • Veterinærattester inkludert patella-attest (unntak: spesialisert hjerteattest) • ID merking med elektronisk minichip • Kloklipp • Utstedelse av EU pass • Kjemisk kastrering • Øyeundersøkelse • Øreundersøkelse • Prøvetaking

Spesielle helsetjenester starter oftest med en poliklinisk time, før de overføres videre til indremedisin, kirurgi eller andre avdelinger ved klinikken.

Les mer

Patellaattester, BOAS-attester og hjerteattester på CKC Spaniel
Kun veterinærer som har avtale med NKK kan utføre undersøkelsen og utstede gyldig attest. Hos oss kan både veterinær Grotnes og veterinær Jørgensen utstede patellaattester og BOAS-attester. BOAS-attester kan utstedes på hunderasene mops, fransk bulldog og engelsk bulldog. Flere raser har krav om gyldig patellaattest i sin avlsanbefaling før hunden kan brukes i avl. Les mer. Veterinær Grotnes kan utstede hjerteattester på Cavalier King Charles Spaniel. Attester fra veterinærer som ikke står på NKKs godkjenningsliste er ikke gyldige og blir ikke registrert i Dogweb.

P-piller
Ved bruk av p-piller til katt kreves en grunnleggende helseundersøkelse før førstegangsbruk, og deretter helsekontroll minst 1 gang i året. Dette fordi bruk av p-piller gir cystedannelse på eggstokker og jurkreft hos katt over tid. P-piller er derfor ingen god permanent løsning, og brukes derfor primært til avlskatter i svært kort periode.

Bestilling av resept
Resept på medisiner som ditt dyr brukerfast basis kan bestilles over telefon eller via epost. Vi kan sende resepten rett til apoteket eller du kan hente den ved klinikken. Vi sender deg gjerne en SMS når resepten er klar.

Vi gjør oppmerksom på alle pasienter må inn til regelmessige oppfølgingsbesøk for å kunne få fornyet resepten sin. Det er vanlig med oppfølgingsbesøk hver 6. eller hver 12. måned. For noen medisiner er det også påkrevd med blodprøver ved disse oppfølgingsbesøkene.

Det er noen medisiner man IKKE kan bestille resept på, som f.eks. antibiotika, kortisonpreparater, øredråper og øyedråper (med unntak av øyedråper ved KCS-tilstand)

Flere uttak på samme resept er ikke mulig ved telefonresepter eller resepter sendt som faks. Veterinærer har pr dags dato ikke tilgang til e-resept tjenester.

Om du ikke er kunde hos oss fra før trenger vi tidligere journalhistorikk tilsendt for å kunne vurdere om vi kan skrive ut de medisiner som etterspørres.